تبلیغات
به موزه علوم طبیعی چارده بلوط خوش آمدید - مطالب بهمن 1394

ای هدهد صبا به سبا می فرستمت

درباره وبلاگ

آرشیو

آخرین پستها

پیوندها

پیوندهای روزانه

طبقه بندی

نویسندگان

ابر برچسبها

آمار وبلاگ







museum90

چای، سپری در برابر بیماری ها

چای، سپری در برابر بیماری هادانشیار گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: چای بهترین نوشیدنی بعد از آب، برای محافظت بدن در برابر بیماریهای مختلف است. 

دکتر محسن نعمتی افزود: طبق تحقیقات انجام شده چای از بیماری هایی مانند سنگ کلیه، بیماریهای قلبی و عروقی و چربی خون پیشگیری می کند. 

وی در عین حال خاطرنشان کرد: البته برای مبتلایان به سنگ های کلیه از نوع 'اگزالات'، نوشیدن چای توصیه نمی شود.
 
وی ادامه داد: مصرف چای عوارضی ندارد مگر اینکه با روش نادرست استفاده شود، لذا پرهیز از مصرف چای داغ و پررنگ و پرهیز از مصرف زیاد قند و شکر همراه با چای ضروری است. 

این متخصص تغذیه با بیان اینکه نوشیدن چای داغ، خطر سرطان مری را دربردارد، افزود: مصرف چای داغ در مناطق شمالی کشور نظیر گنبد کاووس رایج است و از این رو سرطان مری نیز در این مناطق شایع تر است. 

به گفته وی، چای داغ باعث تحریک بافت مری و معده شده و خطر ابتلا به این نوع سرطان ها را افزایش می دهد. 

وی بیان کرد: از سوی دیگر مصرف چای فراوان نباید مانع از مصرف شیر، میوه و سبزی شود. 

وی با بیان اینکه چای به دو نوع سبز و سیاه تقسیم می شود، افزود: چای سبز که برگ خشک چای است، طبیعی ترین نوع چای است اما در چای سیاه، برگ آن تخمیر شده و سیاه رنگ می شود که این چای کافئین بیشتری دارد. 

چای نام یک گیاه و نوشیدنی ساخته شده از این گیاه است و دارای یک منبع طبیعی از کافئین، تئوفیلین، تیانین و آنتی اکسیدان ها است. 

چای واژه ای چینی است که در چین و شمال هندوستان به کار می رود و تقریباً با همان تلفظ وارد زبان فارسی شده است. 

نام این گیاه در گویش چینی جنوبی چای و در گویش چینی شمالی به صورت tea تلفظ می شد و هر دو تلفظی از یک واژه واحد در چینی قدیم هستند. 

مردم اروپای غربی نام این گیاه را از چینی های شمالی و مردم خاورمیانه و شمال آفریقا نام آن را از چینی های جنوبی آموختند. 
منبع: ایسنا                 http://www.asriran.com/fa/news/448664
                                                               --------------
                                                                  --------------



museum90

چند نکته درباره سرطان بدون درد

چند نکته درباره سرطان بدون درد

یک فوق تخصص سرطان با اشاره به علایم سرطان پستان گفت: سرطان پستان عموما همراه با درد نیست و به شکل توده خود را نشان می‌دهد؛ اگر توده‌ها خونریزی کنند و عارضه‌ای در آن‌ها ایجاد شود که فرد احساس درد کند، نشان از بروز سرطان دارد.

دکتر عبدالحسین طلایی‌زاده، با بیان این که احساس و لمس توده در سینه یا زیر بغل از نخستین علایم سرطان پستان است، توضیح داد: توده‌های بدون درد در پستان، مشکوک به سرطان هستند ولی توده‌هایی مانند آبسه که درد به دنبال دارند، خوش‌خیم هستند.

وی افزود: زخم، خونابه و خونریزی از نوک سینه از دیگر علایم سرطان هستند.

این فوق تخصص سرطان با اشاره به مواردی از سرطان‌ سینه که جراحی می‌شوند، گفت: اگر بیماری در مراحل ابتدایی تشخیص داده شود و بیمار نیز تحمل جراحی را داشته باشد، درمان اصلی سرطان سینه عمل جراحی است.

وی ادامه داد: هنگامی که بیماری در مرحله بسیار پیشرفته باشد و بیمار وضعیت عمومی مناسبی را برای انجام عمل جراحی نداشته باشد، ابتدا درمان‌های اولیه از جمله شیمی‌درمانی جهت محدود کردن بیماری انجام می‌شود و سپس در مرحله نهایی عمل جراحی انجام خواهد شد. در هر حال بهترین درمان برای سرطان پستان جراحی است؛ در این شیوه بیمار نتیجه بهتری خواهد گرفت و بعد از جراحی نیز از درمان‌های کمکی مانند شیمی‌درمانی و پرتودرمانی استفاده می‌شود.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با اشاره به شرایطی که در آن، سرطان سینه غیرقابل کنترل و درمان می‌شود، عنوان کرد: هنگامی که بیماری در نقاط مختلف از جمله استخوان‌ها، مغز، کبد، ریه و ارگان‌های دیگر بدن دست‌اندازی کرده باشد، درمان قطعی برای آن وجود ندارد و درمان‌ها جهت محدود‌سازی آن انجام می‌شود.

طلایی‌زاده گفت: از آن‌جا که عامل اصلی در ایجاد سرطان سینه مشخص نیست، پیشگیری قطعی برای این بیماری وجود ندارد ولی مراقبت‌های دوره‌ای می‌تواند بیماری را در مراحل ابتدایی نشان دهد که در این صورت درمان راحت‌تر و نتیجه‌بخش‌تر خواهد بود.

این فوق تخصص سرطان توصیه کرد: با توجه به اینکه سرطان پستان یک بیماری شایع در خانم‌ها است، توصیه می‌شود که خانم‌ها به ویژه افرادی که سابقه خانوادگی مثبت دارند، به صورت دوره‌ای معاینه شوند تا اقدامات تشخیصی لازم برای آنها انجام شود.

منبع: ایسنا                  http://www.asriran.com/fa/news/448645



museum90

بهترین میوه برای کاهش وزن گریپ‌فروت

آب گریپ‌فروت می‌تواند سطح قند خون را بویژه هنگام صرف غذا کنترل کند و به این ترتیب مانع چاقی و افزایش وزن و قند خون افراد شود.
مقدار زیاد فیبر گیاهی میوه گریپ‌فروت، گرسنگی را فرو می نشاند. 
 
بهترین میوه برای کاهش وزنآب گریپ‌فروت یکی از مرکباتی است که می‌تواند نقش موثری در پیشگیری از چاقی و کنترل قند خون در افراد داشته باشد. کارشناسان اعتقاد دارند مصرف میوه گریپ‌فروت می‌تواند واقعا باعث از دست دادن وزن در افراد شود. 
 
گفتنی است، کارشناسان اعتقاد دارند مصرف آبمیوه تازه به همراه آب به هنگام صرف غذا می تواند باعث کاهش وزن در افراد شود. 
 
بررسی‌ها نشان می‌دهند آب گریپ‌فروت می‌تواند سطح قند خون را بویژه هنگام صرف غذا کنترل کند و به این ترتیب مانع چاقی و افزایش وزن و قند خون افراد شود. 
 
کارشناسان این نتایج را با بررسی بر روی وزن داوطلبانی که به همراه غذا آب گریپ‌فروت مصرف کرده‌اند بدست آورده‌اند. 
 
کارشناسان دانشگاه کالیفرنیا که مسئول این پروژه بوده‌اند اعتقاد دارند نوشیدن آب گریپ‌فروت با غذا حتی بیشتر از یک رژیم غذایی کم کالری می‌تواند وزن افراد را کم کند. 
 
منبع: برنا          http://www.asriran.com/fa/news/448341






  • تعداد صفحات :16
  • 1  
  • 2  
  • 3  
  • 4  
  • 5  
  • 6  
  • 7  
  • ...